Anti-aging voor gezicht, hals en decollete

Wat is Endermolift?

De Endermolift is een anti-aging techniek die de huid op een diep niveau verstevigt om de sporen van de tijd te laten vervagen of verdwijnen, met name in het gezicht, de hals en het decolleté.

De huid is levend orgaan waarbij de cel-activiteit voor soepelheid, stevigheid en een gezonde glans zorgt. Na het 25e levensjaar neemt door veroudering de aanmaak van collageen en elastine door cellen af. De huid verliest haar stevigheid en de eerste rimpels ontstaan.

Het resultaat?

Doordat collageen- en elastineproductie weer op gang komt, worden uw contouren mooier en strakker, zullen rimpels verminderen en krijgt de huid een blozende, gezonde uitstraling.

Endermolift
endermolift

Hoe werkt het?

Door natuurlijke stimulatie via de Endermolift behandelkoppen wordt op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. Daardoor wordt de onderhuidse steunstructuur verbeterd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Endermolift behandelingen, neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de te verwachten resultaten.

Telefoon: 040 246 86 56
E-mail: hallo[at]peach-es.nl

Wij werken op afspraak op ma/vr van 9.00 tot 19.00 en op za/zo van 9.00 tot 17.00.

Close
Go top