Endermologie is een niet-operatieve behandelingsmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat van LPG-systems wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt.

endermologie met cellu M6

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de mate waarin u last heeft van cellulite en de doelstelling die u zichzelf stelt. De ervaring leert dat er gemiddeld 15 tot 20 behandelingen nodig zijn.
Na ongeveer 10 behandelingen is er zichtbaar resultaat. Twee behandelingen per week volstaat en is zelfs wenselijk bij langer bestaande cellulite, of wanneer u tegelijkertijd een dieet volgt.

Het is niet wenselijk dat de serie voor de 10e behandeling onderbroken wordt. Na 15 tot 20 behandelingen is één behandeling per vier weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden.

Te behandelen zones

De behandeldoelen zijn o.a. een sinaasappelhuid (cellulite), vetophopingen die “vast” zitten en de voor- en nabehandeling bij vetafzuiging.

Endermologie neemt de weefselbarrieres die ten grondslag liggen aan de cellulite en vetophopingen, weg. Met endermologie kunt u ook andere medische aandoeningen behandelen, zoals littekens na brandwonden en operaties, pijnklachten aan spieren en gewrichten en stoornissen in doorstroming van bloed en lymphe.

Het resultaat?

Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan. De circulatie wordt hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand van de huid en de onderhuidse structuren plaatsvindt.

gewoon lekker in je vel zitten

Close
Go top